CONCURS TALLA JA!

 

 

 

 

 

 

 

 

BASES CONCURS—>Bases Talla Ja 2019_PDF

DIA INTERNACIONAL PER A L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

No confonguis submissió amb amor, no confonguis control amb desig, gelosia amb passió. Sabem que una onada feminista ha pres embranzida en la nostra societat i que ens repeteix incansablement que la nostra vida ens pertany. A nosaltres i a ningú més. Tanmateix, el masclisme perdura i troba espais i fórmules per continuar formant part, lamentablement, del nostre dia a dia.

Per això, calen moltes veus crítiques, moltes. I moltes mirades de rebuig, moltes. Que identifiquin i censurin qualsevol comportament, comentari o actitud masclista i que condemnin, decididament, la violència que pateixen les dones.

Des del Servei Comarcal de Joventut estem convençudes que la millor resposta davant la violència masclista és aquella col·lectiva, comunitària, feminista i transformadora. Per això, en la 5a edició del concurs Talla Ja! cerquem fotografies que posin en relleu el compromís social per a l’eliminació de la violència vers les dones.

Segur que qualsevol acte organitzat al Baix Llobregat en motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones oferirà imatges dignes de retratar!

Comparteix a través de:
Posted in Notícies.