Activitats

Agenda jove

L’Agenda Jove és la publicació trimestral amb la programació d’activitats del Casal de Joves amb l’objectiu d’oferir una programació estable i variada d’activitats juvenils al llarg de l’any, mantenir informats als joves de les activitats realitzades al poble, dotar de dinamisme a la Regidoria de Joventut i fomentar la participació dels joves en la vida social del municipi.

Amb motiu de la COVID 19, l’Agenda Jove ha quedat suspesa temporalment, però cada mes seguim fent diferents activitats! Les trobareu a les nostres xarxes socials.

Calendari d’activitats

Activitats exteriors

  • FESTES MAJORS: des del Casal de Joves s’organitzen diferents activitats juvenils durant les festivitats de Sant Sebastià i Sant Mateu. Per ara, s’han realitzat i s’aposta per realitzar les següents activitats:
  1. Sant Sebastià, 20 de gener: Bubble football, cinemania i Gamer night.
  2. Sant Mateu, 21 de setembre: Concurs de cartells, nit jove, correcèrvols, escalabirres, concurs de tapes, concurs d’Instagram i baixada de trastos.
  • SETMANA INTERGENERACIONAL: durant una setmana del mes d’abril i en col·laboració amb els departaments de Cultura, Serveis socials i Esports s’organitza un seguit d’activitats al municipi amb la intenció de fomentar la participació intergeneracional. Activitats: Festa Holi, tarde de jocs tradicionals i master class de Zumba.
  • ESTIU VIU JOVE: Estiu viu jove és una programació especial d’activitats que surt a l’estiu dins de l’Estiu Viu de Vallirana amb activitats adreçades als joves de 12 a 35 anys, entre les que destaquem: tobogan aquàtic, taller cuina sense pares, festa eivissenca amb youngster 18, gamer night, cinema a la fresca, batalla de galls i escape room.
  • NADAL JOVE: durant els mes de decembre s’organitzen diferents activitats relacionades amb el Nadal. En destaquem: taller de cuina ”Aperitius de Nadal”, taller de maquillatge per Nadal i Decorem el Casal de Joves.
  • PASSEJADA NOCTURNA: consisteix en l’organització d’un recorregut temàtic (normalment terrorífic) que es realitza al poble de Vallirana, en el qual els grups participants han de resoldre diverses proves, enigmes, etc. S’organitza gràcies a la participació dels voluntaris de les entitats del municipi i a nivell personal.

Comparteix a través de: